Reacties van klanten

 

Reactie van Anke, “een klant van Sophystyle”


Zoals zoveel vrouwen  heb  ik ook last van het jojo effect. Al vele jaren schommel ik heel erg met mijn gewicht. Dan zo weer 10 kilo eraf en dan deze ook in een snel tempo weer erbij. De cellulitis nam alleen maar toe op mijn benen. Ik hoefde geen maatje 38 meer te hebben, maar wilde wel op gewicht blijven en mijn huid verstevigen.


Na heel veel diëten geprobeerd te hebben werd ik door mijn vriendin  geattendeerd op Sophystyle.


Sophystyle werkt met de methode “endermologie”. Hierbij wordt dmv een apparaat je probleem plekken aangepakt en daarnaast wordt je begeleid met je eetpatroon. Eerst ben ik gaan kijken wat het in houdt. Daarna heb ik een afspraak gemaakt voor verdere uitleg. Wat ik heel prettig vond, is dat ik meteen een dagboek bij moest houden wat ik per dag eet, alles meegenomen. Tijdens het gesprek werd mij al duidelijk dat ik minder gezond at dan ik dacht. Sofia heeft kleine veranderingen aangegeven waardoor ik niet meteen mijn eetpatroon moest omgooien. Ook dit vond ik erg prettig. Er werd heel duidelijk verteld wat ik kon verwachten. Ik besloot ervoor te gaan, was wel heel benieuwd of dit mij zou brengen wat ik graag wilde.


De behandelingen worden goed uitgelegd, je krijgt duidelijkheid hoe het met je gewicht staat. Niet alleen het getal, maar juist de verhoudingen in je lichaam. Tijdens de behandelingen zag en voelde ik het resultaat. De foto’s die gemaakt worden laten je nogmaals zien wat het je brengt.


Veel mensen gaan naar de tandarts, schoonheidsspecialiste, pedicure ect. Ook je body heeft aandacht nodig, van binnen en van buiten. Daar biedt Sophystyle de juiste oplossing voor. Ik ben nog niet klaar, maar het heeft mij al heel veel gebracht. Sophystyle heeft er voor gezorgd dat ik in balans ben en blijf en ervan overtuigd dat je goed voor je lichaam moet zorgen. Blijf de baas over je eigen gezondheid!


Anke

Hunzestraat 114 | 5704 GV Helmond | 06 16 29 22 38 | info@sophystyle.nl | www.sophystyle.nl | 2012 | Alle rechten voorbehouden. | Design door RvdO